Publicitat
Terrassa

Canvis en les restriccions antiCovid

Catalunya aixeca el confinament comarcal

[Efe]

Catalunya aixeca des d’aquest dilluns el confinament comarcal, per la qual cosa es permet a la població desplaçar-se per tota la regió, fins i tot amb altres bombolles de convivència, davant la situació “estable” de la pandèmia, encara que es demana a la població que mantingui la “precaució” per a no fer passos enrere.

La circulació lliure per tota Catalunya estarà vigent almenys fins al 3 de maig i la Generalitat ha demanat que si es viatja amb persones d’altres bombolles de convivència s’utilitzi la mascareta i es garanteixi la ventilació.

El confinament comarcal estava vigent a Catalunya des del passat 7 d’abril, quan el Govern va tornar a imposar aquesta restricció en la mobilitat després de permetre durant Setmana Santa la circulació per tota la comunitat, sempre que es limités a l’àmbit de les bombolles de convivència.

Així mateix, el Govern català ha autoritzat la reobertura dels bars i restaurants que estan a l’interior dels centres comercials, en el mateix règim que la resta de la restauració: de 7.30 a 17.00 hores.

D’altra banda, manté el 30% de l’aforament en els comerços, però aixeca la limitació de 800 metres quadrats d’ús de superfície, al mateix temps que recupera la presencialitat en batxillerat i cicles formatius.

També s’ha acordat l’ampliació de l’aforament de les activitats esportives del 30% al 50% i la reobertura dels locals lúdics infantils, amb un aforament màxim del 30% encara que sense servei de restauració.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Canvis en les restriccions antiCovid
To Top