Publicitat
Terrassa

Reunió entre els joiers i les policies

L’Ajuntament insta·la un banc de pedra davant de la joieria Ponsa

L'aparador de la joieria del carrer de la Font Vella, protegit de manera provisional amb un banc de pedra

El robatori que s’ha perpetrat a les 6 d’aquest matí de dimarts a la joieria Ponsa del carrer de la Font Vella ha motivat que l’Ajuntament de Terrassa hagi activat una reunió urgent entre la mateixa administració municipal, els propietaris de la joieria Ponsa, el Gremi de Joiers de Terrassa, l’associació Comerç Terrassa Centre i els cossos de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra, que se celebrarà ben aviat.

L’objectiu de la trobada és cercar entre tots la manera de trobar una solució al problema dels robatoris, que s’havien aturat durant la pandèmia, però sembla que es podrien estar tornant a reactivar. De manera provisional, l’Ajuntament ha instal·lat un banc de pedra just davant de l’establiment sinistrat. Es tracta dels mateixos bancs que es troben a diferents eixos comercials de la ciutat, com al carrer Major. La Botiga Apple del carrer Major va protagonitzar precisament els darrers robatoris d’aquest estil a Terrassa.

El regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavi Rivero, s’ha posat en contacte a primera hora del matí d’avui amb els propietaris de la joieria Ponsa i els ha expressat tot el seu suport i el del Consistori. “De moment hem improvisat una solució provisional, però hem convocat una reunió amb caràcter d’urgència entre tots els actors implicats per tal de veure quines mesures podem implementar en matèria de seguretat per tal d’evitar episodis tan desagradables com el d’avui, tant per la part institucional com per la privada”, assenyala. Rivero ha destacat l’agraïment “rebut per part dels propietaris” de l’establiment per la rapidesa en l’actuació.

Rivero assegura que els robatoris a la ciutat han baixat en els darrers mesos a causa de la pandèmia. “Les restriccions de mobilitat han fet que baixi la xifra de robatoris, a la vegada que han augmentat els ciberdelictes”. De la mateixa manera, assegura que “el nivell de criminalitat que es registra a la ciutat de Terrassa està molt per sota de la mitjana catalana” i també per sota “del que ens tocaria com a tercera ciutat del país”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top