Publicitat
Terrassa

Un accident a Cerdanyola talla la sortida cap al Parc Tecnològic del Vallès

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de divendres es registren retencions a la B-30 sentit nord, del quilòmetre 6 al 5,5 a Cerdanyola del Vallès, cap a Girona. Un accident talla la sortida cap al Parc Tecnològic del Vallès.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, no hi ha alteracions.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top