Publicitat
Comarca

El RRandom reunirà una dotzena d’artistes

Andrés Suárez iniciarà el RRandom el diumenge 20 de juny a l’amfiteatre del parc del Castell
Publicitat

La cinquena edició del Rubí Random Music Festival tindrà lloc del 20 al 27 de juny, coincidint alguns dies amb la Festa Major de la ciutat. Comptarà amb una dontzena d’artistes: Andrés Suarez, Oques Grasses, Travis Birds, La Sonrisa de Julia, Astola y Ratón, Band the Cool, Dorian, Hija de la Luna, Los Sirex, ABBA The New Experience i Funambulista. Així ho van anunciar el passat dimecres l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez Martínez i el regidor de promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, on també van desvelar el cartell del festival.

Andrés Suárez, un dels artistes espanyols del moment, serà qui , diumenge 20 de juny a les 21 hores, arrencarà el RRandom amb la seva actuació a l’amfiteatre del parc del Castell.

Els dos concerts posteriors se celebraran al Teatre Municipal La Sala. Començant, el 21 de juny a les 21 hores, amb la cantautora Travis Birds i, posteriorment, dimarts 22 de juny a la mateixa hora, tindrà lloc l’actuació del duo de rock andalús Astola y Ratón.

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el dimecres 23 de juny actuarà la banda de versions Band the Cool. Es considera una de les jornades més festives del RRandom i tindrà lloc al pati de l’Escola Montessori a partir de les 22.30 hores.

La nit del 24 de juny, a les 21 hores, pujaran a l’escenari de l’amfiteatre del parc del Castell Oques Grasses, un dels grups catalans amb més èxit, que recentment han tret el nou disc “A Tope amb la vida”.

Al mateix auditori, tindrà lloc divendres 25 de juny a les 20 hores un concert doble a càrrec del grup de pop La Sonrisa de Julia i de la formació indie Dorian, coincidint amb el primer dia de la Festa Major.

El dissabte 26, també a l’amfiteatre del parc del Castell tornarà a haver-hi una actuació doble, començant amb el grup Hija de la Luna, l’homenatge de la cantant Robin Torres a la Mecano i, posteriorment, actuaran els Version Imposible, que són l’únic grup que han estat present a les cinc edicions del festival. Paral·lelament, al pati de l’Escola Pau Casals, a partir de les 20 hores, hi haurà la tradicional “Nit de Revival”, amb la clàssica banda Los Sirex i amb la formació tribut ABBA, The New Experience.

Finalment, Funabulista, el projecte de pop d’autor de Diego Cantero, tancarà l’edició el diumenge 27 de juny a l’amfiteatre del parc del Castell.

Per poder controlar l’aforament dels diferents recintes, s’han d’adquirir entrades. El preu ronda entre els 10 i 15 euros, tot i que els concerts de Band the Cool, Hija de la Luna i Versión Imposible i la “Nit Revival” amb Los Sirex i ABBA, the new experience, seran gratuïts. Les entrades es poden adquirir a rubi.koobin.cat i a rrandom.cat.

Publicitat
El RRandom reunirà una dotzena d’artistes
To Top