Publicitat
Comarca

Coldplay estrena videoclip gravat a les piscines de Castellnou

El grup musical ha escollit les piscines abandonades per al vídeo, que s’ha estrenat a Youtube

Les piscines abandonades de Castellnou
Publicitat

“My Universe”, la nova cançó fruit de la col·laboració entre la banda britànica Coldplay i el grup coreà BTS, va estrenar ahir videoclip a les plataformes digitals. Un element local és l’escenari principal del rodatge: les piscines abandonades de Castellnou, a Rubí.

Per concordar amb la temàtica futurista i espacial del videoclip, durant la seva gravació al juny es van pintar les piscines amb pintures de colors i s’hi van afegir efectes especials durant l’edició. A partir del minut 0:43 apareixen en pantalla les instal·lacions, construïdes als anys 60 i conegudes popularment durant dècades com a “La platja del Vallès”.

Publicitat

Clausurades des de fa gairebé quaranta anys, actualment les piscines es troben en estat de degradació. El públic no té permesa l’entrada al seu interior, ja que són de propietat privada. De totes maneres, les instal·lacions segueixen sent un fort punt d’atracció per a grafiters, skaters, fotògrafs i músics, que volen emprar l’aura misteriosa de l’indret per als seus projectes artístics.

No ha estat l’única vegada, doncs, que les piscines abandonades de Castellnou han estat protagonistes de rodatges, inclosos diversos anuncis publicitaris. El DJ de renom català Sak Noel i el raper jamaicà Sean Paul van fer de l’espai l’escenari per al seu videoclip “Trumpets”, i posteriorment el raper Soni One. El 2012, l’empresa Nike va emprar les piscines per a gravar una escena publicitària amb Ronaldinho.

Publicitat
Coldplay estrena videoclip gravat a les piscines de Castellnou
To Top