Comarca

La banda criminal d’Ullastrell i Sabadell utilitzava habitatges per a prostituir 25 dones

La Policia Nacional ha desarticulat la banda i ha detingut els 14 membres que en pertanyien

25 dones van ser obligades a exercir la prostitució en cases de la província de Barcelona / Policia Nacional

L’operatiu policial que la setmana passada va desarticular una xarxa de tràfic de persones i explotació sexual en un habitatge d’Ullastrell i en diferents punts de Sabadell ha conclòs finalment la investigació amb 14 detinguts de la banda criminal. Els integrants de l’organització il·legal utilitzaven les seves cases com a llocs de cites on fins a 25 dones van ser obligades a exercir la prostitució. 

La Policia Nacional va efectuar vuit registres a habitatges particulars des dels inicis de la investigació a principis d’any, entre ells en pisos ubicats a Sant Andreu de la Barca i Barcelona, a més de les recents detencions al carrer del Bosc número 7, a Can Amat La Vall, Ullastrell, i el prostíbul del centre de Sabadell Xalet de Sabadell, situat al carrer de Corominas, número 49.

Durant els registres, el cos policial va intervenir armes de foc, substàncies estupefaents i 282.000 euros en metàl·lic. Els detinguts han estat acusats d’explotació sexual, prostitució coactiva, tràfic de drogues, tinença d’armes i pertinença a la banda criminal. Entre les armes trobades als diferents pisos s’han intervingut dues armes de foc, una escopeta d’aire comprimit, una catana i nombrosa munició. A banda dels diners, també es va trobar documentació relacionada amb els serveis sexuals que oferien, xecs i resguards d’enviaments de diners, a més de material de distribució i venda.

Publicitat

Les dones havien d’estar disponibles 24 hores al dia

Les 25 dones forçades a exercir la prostitució no podien dormir ni descansar i en ocasions no se’ls pagava el salari corresponent, sinó que havien d’estar tot el dia disponibles als pisos designats per les cites i controlats per l’organització. A més, eren obligades a vendre diferents estupefaents, entre ells cocaïna, marihuana, viagra i popper, per a incrementar els beneficis de la banda.

Actualment, les dones es troben en llibertat i els detinguts s’han posat en disposició dels Jutjats de Sabadell, amb dos d’ells en presó provisional.

Publicitat
La banda criminal d’Ullastrell i Sabadell utilitzava habitatges per a prostituir 25 dones
To Top