Publicitat
Comarca

Rellinars celebrarà el seu primer Canicròs el 23 de gener

La cursa d’amos amb gossos tindrà lloc el 23 de gener, però ja s’ha dut a terme el primer entrenament

Canicròs a Catalunya

El Circuit Català Popular de Canicròs (CCPC) suma Rellinars a la llista de municips que celebren aquest seguit de curses destinades a amos amb els seus gossos. El municipi del Vallès Occidental ha triat el matí del diumenge 23 de gener com a dia perquè la cursa tingui lloc. L’esdeveniment està obert a tota la ciutadania, i ha estat organitzat pel CCPC,  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rellinars i l’Associació d’Animals de Rellinars.

El 23 de gener, a més del Canicròs oficial, també hi haurà canicròs infantil i una caminada solidària. A la cursa hi ha diferents categories que exploren tant gènere masculí com femení i totes les edats de les persones participants i les característiques de les seves mascotes canines. En la primera categoria es troben els Júniors, que engloba adolescents de més de 15 anys i fins a 18, seguida de la Sènior, ja d’adults de més de 18 anys i fins a 39, que inclou entre els anys 1983 i 2004. La categoria de Veterans és la destinada per als corredors de més de 40 anys, entre el 1973 i el 1982, i la última categoria és la Màster, per als corredors de més de 50 anys, a partir del 1972.

També hi ha una categoria de gossos petits, de menys de 15 quilos. Els tres primers de cada categoria pujaran al podi. La primera cursa serà a les 9 del matí, amb sortides individuals i per ordre d’inscripció cada 15 minuts. El recorregut serà de  5.83 quilòmetres, aproximadament, amb un desnivell positiu de 117. Abans, de 7 a 8:15 hores, s’entregaran els dorsals als participants i tindrà lloc el control veterinari. A les 9:30 hores s’iniciarà la caminada solidària. A les 10:30 hores es publicaran els resultats, a les 11:00 hores serà el torn dels més petits amb el Canicròs infantil, que és gratuït. A les 11:30 s’entregaran tots els premis i a les 12 finalitzarà oficialment el Canicròs.

La inscripció s’ha de fer a través del formulari oficial de la web del Circuit Català Popular de Canicròs. El preu del Canicròs és de 16 euros, i el de la Caminada de 5 euros, amb la bossa del corredor, l’assegurança, el Xip Cronometrat, sorteigs de material i una samarreta de CCPC inclosos. El formulari funciona amb el pagament a través de transferència, al compte ES45 1465 0120 37 1740650443. El concepte ha de ser el nom i cognom i cal enviar el comprovant del pagament a info@ccpcanicross.com, correu que també es pot utilitzar per consultar dubtes i comunicar qualsevol incidència amb la inscripció.

Preparació per al Canicròs

Abans del gran dia, però, és necessari entrenar les cames i la complicitat entre amos i gossos, per tenir bons resultats durant la cursa. Seguint aquesta premissa, el passat diumenge 9 de gener va tenir lloc el Primer Entrenament Oficial per al Canicròs, al Camp de Tir La Casanova. El dia previ a la cursa, el 22 de gener, hi haurà un Control veterinari previ i l’entrega de dorsals de 16:00 a 18:00 hores.

Al Control serà obligatori portar la targeta CCPC amb el QR corresponent i el Certificat Veterinari, que confirma que l’animal es troba en bona forma física i gaudeix de bona salut. Es recomana que els gossos tinguin un mínim de 12 mesos d’edat, i 18 mesos si són de raça granA més, serà obligatori portar i ensenyar material corresponent de canicròs (arnès, linia i cinturó).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top