Publicitat
Cultura i Espectacles

La Fira del Dibuix torna al carrer

La fira artística serà el dia 3 d’octubre

La fira artística té lloc tradicional a la plaça Vella

Pintors, dibuixants, dissenyadors… Els creadors artístics, consolidats i novells, faran que el diumenge 3 d’octubre la plaça Vella i el carrer Major sigui una gran galeria d’art al carrer. La iniciativa és d’Amics de les Arts i aquest any compleix la 42a edició després que l’any passat quedes suspesa per la Covid. L’entitat ha publicat les bases per participar en la fira que va néixer per presentar obres de dibuix, però que amb el temps es va ampliar a la pintura, la il·lustració i al còmic. Quatre llenguatges artístics per expressar i que es podran veure en diferents tècniques i estils a l’aire lliure.

La cita té, a més, el valor que en poc espai hi ha molta diversitat i que els visitants poden parlar de tu a tu amb l’artista. Això fa que l’art esdevingui per un dia una activitat molt popular. I, de fet, hi ha molts municipis que organitzen fires i actes similars per promocionar i difondre el treball plàstic. Enguany participar en la fira té un cost de 25 euros per als socis d’Amics i de 50 euros per als que no ho són. També hi ha un suplement de 10 euros per la carpa. Aquestes quotes serveixen per cobrir les despeses d’organització.

La preinscripció per als socis es fa aquests dies, fins al 10 de setembre, presencialment o per correu electrònic a la secretaria d’Amics. La dirigida als no socis és del 13 al 17 de setembre.
L’organització de la fira proveirà les taules per muntar les parades. Els artistes hauran de portar les cadires, la il·luminació (de 19 a 20 hores) i altres estris que necessitin. En aquesta edició, el nombre d’expositors serà de 50 parades, de les quals hi haurà un nombre limitat de carpes, 18 en total. Per tant, en la butlleta de subscripció, els firaires hauran de marcar si volen estar a l’espai de les carpes o taules. L’adjudicació de les carpes serà per ordre de pagament de la preinscripció i quan s’arribi a 18 ja no hi haurà possibilitat de tenir taula amb carpa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Fira del Dibuix torna al carrer
To Top