Publicitat
Cultura i Espectacles

Lildami comparteix “Eufòria” amb Miki Núnez

El cantant terrassenc Lildami ha compartit en el seu compte de Twitter una imatge amb el també cantant terrassenc Miki Núñez en un escenari nu i que tot apunta que serà el plató del nou talent show “Eufòria”, que s’estrena aquest dijous a TV3.  Núñez copresentarà el programa amb Marta Torné, mentre que Lildami és membre del jurat juntament amb Elena Gadel i Marc Clotet.

“Eufòria” es presenta com el gran espectacle musical de la temporada de la televisió catalana i té l’objectiu de descobrir noves veus de la música. Les emocions estan assegurades amb uns presentadors  i un jurat molt popular i de luxe.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top