Publicitat
Diners

CCOO organitza una setmana reivindicativa

La unió intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central iniciarà 26 d’abril la que han anomenat Setmana Cultural i reivindicativa del Primer de Maig

En motiu de la commemoració  l’1 de maig del Dia del Treballador,  la unió intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central iniciarà dilluns de la setmana que ve, 26 d’abril, la que han anomenat Setmana Cultural i reivindicativa del Primer de Maig, amb tot un seguit d’actes relacionats amb les lluites de la classe treballadora i la memòria democràtica de la ciutat de Terrassa.

Així, dilluns, com a punt de partida, tindrà lloc la projecció del documental I la lluita continua. Del camp a la construcció de Catalunya, que descriu les lluites i les vagues dels treballadors de la construcció durant els anys setanta, pels seus drets i les llibertats sindicals i polítiques, explicades pels seus protagonistes. L’acte tindrà lloc al Cinema Catalunya de Terrassa, a les 19 hores i comptarà amb la presentació de Llúcia Oliva, guionista i directora d’aquest documental.

Més endavant, el dijous, el sindicat participarà juntament amb la UGT i l’Ajuntament de Terrassa en el descobriment de la placa commemorativa dels Cinquanta anys de la vaga de l’AEG al carrer del Moviment Obrer, a les 13 hores.

Els actes culminaran el mateix 1 de maig amb una concentració estàtica a les 12 hores a l’Avinguda Josep Tarradellas, a l’alçada de la Plaça Lluís Companys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
CCOO organitza una setmana reivindicativa
To Top