Publicitat
Diners

Una firma del Canadà compra l’egarenca VSN

La companyia d’alta tecnologia audiovisual ha estat adquirida per Valsoft, especialitzada en empreses de software

VSN ha instal·lat solucions innovadores per a clients en més de 100 països
Publicitat

L’empresa terrassenca VSN Video Stream Networks S.L., tecnològica especialitzada a desenvolupar solucions avançades de software per a les indústries “broadcast”, mèdia i d’entreteniment, ha estat adquirida per Valsoft Corporation Inc, una multinacional amb seu a Mont-real especialitzada en l’adquisició i desenvolupament d’empreses de programari en mercats verticals.

Fundada el 1990 i amb seu al Parc Audiovisual de Catalunya, VSN està present internacionalment amb oficines a Nordamèrica, la regió Àsia-Pacífic i Llatinoamèrica. Les solucions de l’empresa s’enfoquen a resoldre qualsevol necessitat que pugui existir en el camp de la gestió de continguts mèdia, producció, planificació, distribució multiplataforma i emissió o publicació de contingut per canals lineals i no lineals.

La companyia canadenca Valsoft l’ha adquirit a través del seu grup operatiu Aspire Software, introduint-se en una nova vertical, la del sector “broadcast” i mèdia. L’import de l’operació no ha transcendit.

La firma de Mont-real està especialitzada en empreses de “software” de múltiples sectors, que va integrant a la seva agenda de companyies repartides per tot el món. De fet, un dels pilars de Valsoft és invertir en entitats consolidades i fomentar el seu creixement com a líders en les seves respectives indústries.

La segona compra a Espanya
La tecnològica egarenca es converteix en la segona empresa amb seu a Espanya que s’uneix a la família d’Aspire Software després que Valsoft ja utilitzés aquesta divisió el maig passat per adquirir Telematel, dedicada al software per al sector de la construcció.

“Estem encantats d’entrar en el sector de “broadcast” i mèdia i d’associar-nos amb un líder que ofereix solucions innovadores a clients globals de primer nivell. Estem impressionats per la proposta de valor de VSN”, ha assegurat Michael Assi, conseller delegat d’Aspire Sotware.

En unir-se a aquest grup, VSN podrà oferir un servei “encara millor als seus clients, al mateix temps que accelerarà els seus esforços d’expansió global”, defensen des de la companyia terrassenca. El fundador i conseller delegar de VSN, Jordi Utiel, seguirà un temps a l’empresa per a assegurar “una transició tranquil·la”.

“Aquesta nova etapa amb Valsoft suposa, sens dubte, una gran oportunitat per a VSN”, ha comentat Utiel. “Estem entusiasmats amb la projecció estratègica que Valsoft ens aportarà, ampliant i consolidant la nostra expansió internacional i dibuixant un nou horitzó per a VSN en el sector ‘broadcast’ i mèdia”, ha afegit el fundador .

Publicitat
To Top