Publicitat
Diners

Iman entra al Clúster de seguretat contra incendis de Catalunya

Iman ofereix a Terrassa des de 1991 serveis de seguretat privada, ciberseguretat i outsourcing, entre d’altres

L'empresa Iman a Terrassa

La companyia de seguretat terrassenca Iman Seguridad, del grup Iman, ha anunciat que s’uneix al Clúster de Seguretat contra Incendis de Catalunya (CLÚSIC), associació empresarial sense ànim de lucre que ja compta amb la col·laboració de 56 negocis.

El cluster és una entitat oberta i integradora d’empreses representatives de tota la cadena de valor de seguretat contra incendis de Catalunya. L’associació va néixer el febrer del 2014 de la iniciativa de 8 empreses amb la voluntat de cooperar per augmentar-ne la competitivitat mitjançant la internacionalització, el coneixement del mercat, el desenvolupament de projectes conjunts i l’establiment d’estratègies d’ampli abast.

Vol posar en comú les inquietuds i necessitats de tots els agents de la cadena de valor: proveïdors de tecnologia, proveïdors de producte, proveïdors de serveis tant de protecció activa com de protecció passiva. Està obert a qualsevol entitat dins de les seves activitats oferti, promocioni o desenvolupi productes o serveis relacionats amb la seguretat contra incendis i que disposi de delegació o seu social o fiscal a Catalunya.

Vetllar per la seguretat

El grup Iman es dedica a vetllar per la seguretat d’empreses, entitats i centres educatius des del 1991 oferint serveis de seguretat privada i protecció de béns, ciberseguretat, neteja, serveis auxiliars i outsourcing, que tracta d’optimitzar els processos productius dins d’una empresa.

El seu espectre d’acció és molt ampli i cobreix diferents àrees: l’alimentació, Divisió Inhouse (enfocada a la gestió dels treballadors per a grans empreses), Logística, Hosteleria i Transport.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top