Publicitat
Fotogaleries

Les Fonts té un castell de mescles

No és gòtic flamíger, ni barroc. Res d’això i tot alhora. A les Fonts hi ha un castell tan estimat com desconcertant. El seu propietari, un antiquari, va començar fa 60 anys aquesta obra de rar atractiu.

De lluny, com es pot apreciar a les fotos, l’edifici té l’estampa d’un castell de dibuixos animats. És un enigma de pedres i escultures, paradigma d’eclecticisme personalíssim. El castell de les Fonts, a tocar de la riera de Rubí, és la construcció privada de Jacint García, el Cinto, que va iniciar l’aixecament de l’edifici per fer-ne ús com a magatzem de vins.

FOTOS: NEBRIDI ARÓZTEGUI

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top