Publicitat
Terrassa

Les Fonts tanca les festes de barri amb cercavila gegantera

El barri de Les Fonts s’hi ha bolcat aquest cap de setmana amb la festa major, que tanca el calendari festiu als barris de la ciutat amb una participació important i "inesperada. No havíem fet gaire crida a la implicació i la resposta ha estat espectacular", comentava ahir el president de l’AVV de Les Fonts, Francesc Contreras.

El programa d’activitats era un dels més amplis i la resposta ha estat proporcional a la dedicació dels vint voluntaris i les entitats que han treballat perquè fos una realitat. Com a exemple, la demostració gastronòmica de paelles de diumenge a migdia. Hi van participar entitats com a Els Fortins, la Colla Gegantera de Les Fonts, la Unió Esportiva, l’AVV i un grapat de col·lectius que, junts, van repartir prop de mil racions d’arròs.

Els veïns de Les Fonts "van celebrar especialment el recital de La Penúltima", comenta Contreras. El concert, a les 7,30 de la tarda a la Plaça Nova, va agradar tant que "molts preguntaven per què no se’ls havia contractat abans".

La festa estrenava activitats com el vermut musical de dissabte amb el grup Atalaya o la passejada de cotxes clàssics, minuts abans de l’aperitiu popular.

Al matí de diumenge, el barri va beneir una nova font, en aquest cas la Font de la Bellavista, al carrer del mateix nom.

El programa continua dissabte amb una caminada de Les Fonts a Sant Feliuet. Seran tres hores de ruta suau.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top