Publicitat
Terrassa

L’incident arriba a la comissió municipal de Serveis Generals

Lapicabaralla entre Lluïsa Melgares i Marc Armengol va arribar dijous a la comissió municipal de Serveis Generals, on el regidor socialista Alfredo Vega va demanar a Núria Marín, com a regidora de Polítiques de Gènere, que "posi una mica de seny" en l’incident i "demani a aquesta persona (Lluïsa Melgares) que demani disculpes per un insult completament desproporcionat, que no respon a la realitat". Vega va defensar que en el debat polític "és normal elevar el to de veu" i va criticar que "s’aprofiti" aquest fet i "acabi en una acusació de masclisme".

Els socialistes van comptar amb el recolzament dels portaveus de JxC, Miquel Sàmper, i Cs, Javier González, tots dos testimonis presencials de l’incident de dilluns a la comissió de Territori i Sostenibilitat. Sàmper va afirmar de manera rotunda que, tot i que en el moment de la picabaralla "tots dos van alçar la veu", "Marc Armengol en cap moment va dir res que legitimés l’insult de la regidora Melgares" titllant-lo de "masclista".

González també va defensar que en el marc d’un debat polític es pugui alçar la veu sense que això es consideri agressió.

Núria Marín, que com a tinenta d’alcalde de Serveis Generals presidia la comissió, va defensar que "una dona i política se sent agredida en aquest to" i va insistir en el fet que "moltes vegades" aquestes situacions "són invisibles". La regidora va remetre a la nota emesa per Tot per Terrassa i difosa en xarxes socials, on el grup municipal reiterava l’acusació de "masclista" a Marc Armengol i qüestionava públicament la seva gestió de la seguretat del Portal de Sant Roc, acusant-lo d’"inacció" i d’"irresponsabilitat flagrant".

El republicà Isaac Albert, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, va dir que no s’hauria d’haver arribat a aquest límits. El regidor defensa que "la discussió" entre Melgares i Armengol "va ser brandada, però (ell) només es va alçar la veu quan es va dirigir a la regidora". El soci de govern va demanar que TxT i PSC normalitzin les seves relacions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top