Publicitat
Terrassa

Una alumna d’intercanvi a Canadà confia sortir avui cap a Barcelona

De Malta a Canadà. L’11 de gener, una alumna d’ESO, també de l’INS Cavall Bernat, viatjava al Canadà per participar en un programa d’intercanvi i allotjar-se a casa d’una alumna que, prèviament, havia estat aquí, de setembre a novembre. La jove va volar amb un grup de 50 alumnes que com ella anaven a aquell país per una estada de tres mesos i de residència amb famílies. La noia tenia el bitllet de tornada pel 4 d’abril però, donada la crisi, es va demanar des del departament d’Educació avançar la tornada. La jove té ara el bitllet per avui per sortir del Canadà. En principi és un bitllet per fer escala a Frankfurt i després via Madrid.

L’angoixa de la mare
Tahere, la mare de l’alumne, mantenia ahir dijous l’anhel que la seva filla pugui sortir del país però estava molt preocupada perquè ho havia de fer sola. "L’empresa sempre va dir que els alumnes no viatjaran mai sols, que sempre han d’anar acompanyats d’una persona adulta. I jo pateixo molt perquè la meva filla ho ha de fer sola. Si ho fes amb vol directe, segurament no patiria tant. Pateixo perquè ha de fer escala a Frankfurt. I jo només d’imaginar-me la meva filla sola a un aeroport tan gran i amb la situació de pandèmia que hi ha… Això és desesperant…". La mare insisteix en el fet que la seva filla no pot viatjar sola i que ha d’estar tutelada. "És una situació molt fràgil i em provoca molta tristesa i angoixa".

Lamenta el poc suport que ha tingut de la mateixa agència del programa d’intercanvi així com dels serveis d’Educació de la Generalitat. En canvi, elogia l’ajuda i el suport de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament i, en particular, de la regidora Teresa Ciurana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top