Publicitat
Terrassa

Sàmper diu que cal rebaixar l’alarma sobre les ocupacions

El nou conseller d’Interior, el terrasenc Miquel Sàmper, ha afirmat aquest dimecres que “cal rebaixar l’estat d’alarma sobre les ocupacions” d’immobles perquè ja existeixen mecanismes legals per a les expulsions.

En una interpel·lació de Cs durant la sessió de control al Govern al Parlament, Samper, que s’estrenava a la cambra, ha assenyalat que les ocupacions “són assumpte prioritari” per al seu departament, però que en el cas de les ocupacions d’habitatge habitual ja existeixen mecanismes legals i eficaços per a l’expulsió.

“Permeteu-me que faci un exercici de rebaixar llavors l’estat d’alarma sobre aquest tema (…). No alarmem tant”, ha dit.

“Ja tenim previstos sistemes per procedir a l’expulsió directa”, ha assenyalat Sàmper, que ha afegit que sí que s’ha de modificar, entre d’altres normes, la Llei d’enjudiciament criminal, per als casos d’habitatges no habituals i en mans de grans tenidors com bancs, on l’expulsió és més onerosa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top