Publicitat
Terrassa

El PSC alerta sobre la percepció d’inseguretat

Crítiques socialistes al govern municipal

Alfredo Vega, president del grup municipal del PSC

Afirma que no vol contribuir a l’alarmisme, però mirar cap a un altre costat no és la solució. El PSC va expressar ahir la seva preocupació per l’augment “indiscutible” de la percepció d’inseguretat arran dels incidents esdevinguts a Terrassa el passat cap de setmana, amb dues agressions, una a la plaça Didó i una altra a Ca n’Anglada.

Els socialistes van denunciar ahir la tardança del govern municipal a donar informació i a contactar amb l’oposició, van demanar una reunió urgent del Consell Municipal de Seguretat i van manifestar la seva oposició al model de reorganització de la Policia Municipal, que reduirà al mínim la unitat d’informació, “fonamental per a la prevenció de delictes”.

Alfredo Vega, president del grup municipal del PSC, va condemnar els episodis de violència que “han tacat” el desenvolupament de la festa i va recriminar al govern que sortís a informar “tres dies tard”, quan ja es coneixien “les desinformacions”. El seu company Javi García va alertar que la situació d’inseguretat es pot veure augmentada per la supressió “d’unitats fonamentals per a la prevenció” en el nou model d’organització proposat pel govern i que el PSC considera “un error”. I tot, segons García, per  complir una promesa electoral sobre la policia de barri “que només es tradueix en un canvi de nom” i és el producte d’unir dues unitats en una i passar de deu agents a sis, “és a dir, perdent quatre”, en la unitat resultant d’aquesta fusió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El PSC alerta sobre la percepció d’inseguretat
To Top