Publicitat
Terrassa

Detingut un atracador

Robatori a Can Palet

Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal va detenir aquest dimecres un atracador que poc abans havia assaltat un comerç a Can Palet. La trucada d’un particular va informar ahir, a les 17.55 hores, d’un atracament perpetrat en un establiment situat al carrer de Menéndez y Pelayo, a l’alçada del carrer d’Albinyana. Tres dotacions de la Policia Municipal van acudir al lloc, on van atendre a la víctima, a qui el delinqüent havia robat uns 200 euros de la caixa registradora i diversos objectes personals, amenaçant-la amb una arma blanca. Amb la descripció de l’autor del robatori, i amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra, agents locals van localitzar el sospitós molt a prop, al carrer de Menéndez y Pelayo, a la cruïlla amb la carretera de Montcada. L’individu va ser detingut i la víctima va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Publicitat
Detingut un atracador
To Top