Publicitat
Terrassa

Mata la seva parella i se suïcida

Publicitat

Pla general del punt d’accés a la zona on s’hauria comès el delicte / Nia Escolà – ACN

Vivien a Terrassa però els seus cossos han aparegut avui de matinada a Sant Vicenç de Castellet. El cadàver d’ell, dins d’un cotxe on els mossos han trobat també una nena de menys de 2 anys, amb ferides però viva. A uns metres de l’automòbil estava el cos carbonitzat d’una dona. Els indicis més sòlids manejats pels mossos apunten a un crim: presumptament, ell va matar la seva parella i la va cremar, i després es va treure la vida. Veïns de la parella, que residia al barri de la Cogullada, han confirmat a aquest diari que la policia s’havia presentat en els darrers mesos diverses vegades en l’habitatge familiar.

La parella era d’origen argentí. Ell, de 35 anys, treballava en el sector informàtic. Ella no tenia activitat laboral coneguda, segons el veïnat. Van arribar al bloc de pisos, al carrer del Pintor Torras, fa menys de dos anys, primer ell, després es va establir la dona, embarassada. L’habitatge era de propietat i l’home era president de la comunitat. Tot semblava normal, pacífic, fins fa uns mesos. No se sentien crits ni cops, però residents a la zona van veure diverses vegades policies pujar les escales per presentar-se en l’habitatge de la família, en resposta a requeriments. Els Mossos d’Esquadra investiguen denúncies entre els membres de la parella i la intervenció de Serveis Socials.

Passos en l’escala

La nit d’ahir, els veïns van sentir passos en l’escala, de baixada i de pujada. Havia de ser ell, que era qui treia la brossa. No van escoltar res més fins que aquest matí es va difondre la notícia de la troballa dels dos cadàvers a Sant Vicenç de Castellet. Poc després, la visita d’uns mossos a la comunitat, les preguntes, han confirmat les sospites del veïnat. Eren ells, els veïns.
Hores abans, de matinada, passades les 3, els serveis d’emergències havien rebut una alerta sobre un incendi de vegetació sota el pont de la C-16, prop del riu Llobregat, a pocs metres d’una masia. Allà està la carretera que uneix Sant Vicenç de Castellet i el Pont de Vilomara, la BV-1229.

En efecte, hi havia un incendi de matolls. La primera patrulla dels mossos d’Esquadra que va arribar va veure les flames i un cotxe aturat. I en el seu interior, el cos d’un home, i una nena de menys de 2 anys. Estava viva, però, pel que sembla, amb ferides. Els mossos van alertar el SEM, que va certificar la mort de l’home i va traslladar a la petita a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa. A uns metres del cotxe, entre uns matolls, hi havia el cadàver carbonitzat d’una dona.

El cos no ha estat identificat i les proves d’ADN determinaran si, com sembla, és el de la jove de 30 anys parella de l’home mort.

Publicitat
To Top