Publicitat
Terrassa

Roben en una casa quan l’amo dormia

Els mossos han detingut un dels dos lladres

La investigació l'han dut a terme els mossos

Onze dies després de l’assalt a una casa, un robatori nocturn, amb la víctima dormint al llit, els Mossos d’Esquadra han detingut un dels presumptes assaltants. És un jove albanès. El van enxampar en un control preventiu a l’estació del Nord.

El robatori va ser perpetrat per dos individus en la matinada de l’1 d’octubre, entre les 2 i les 3. en una finca del passeig de Matadepera, al sector de la Font de l’Espardenyera. La víctima es va aixecar i va veure portes obertes i l’interior d’habitacions remogut. No hi havia dubte: havia rebut una indesitjada visita nocturna.

Els mossos de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa van investigar el robatori i van analitzar un vídeo de seguretat. Comptaven, doncs, amb la descripció dels lladres quan al migdia de dimarts passat, 12 d’octubre, uns agents van veure dos sospitosos pel carrer. Els mossos vigilaven els accessos a l’estació del Nord precisament en un servei de prevenció de robatoris amb força en domicilis. Van parar els dos sospitosos per identificar-los. La descripció física d’un d’ells, albanès, coincidia plenament amb la d’un dels lladres que buscaven des de feia dies. En la motxilla, aquest sospitós portava molta roba, una sabatilles plenes de fang, tres brides de plàstic blanc i una llanterna.

Va acabar detingut quan a la comissaria de Can Tusell es va confirmar el seu reconeixement. L’arrestat, de 25 anys, va passar a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en casa habitada, però va sortir del Palau de Justícia en situació de llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Roben en una casa quan l’amo dormia
To Top