Publicitat
Terrassa

Tall de trànsit de quatre mesos al carrer de Sant Llorenç

El tram entre La Rasa i el carrer de Sant Isidre estarà tallat uns quatre mesos

Carrer de Sant Llorenç, cantonada amb La Rasa

Des de dimarts i durant un període aproximat de quatre mesos, el tram del carrer de Sant Llorenç entre La Rasa i el carrer de Sant Isidre romandrà tancat al trànsit a conseqüència de les obres de remodelació que es duran a terme al carrer de Sant Llorenç. L’àmbit d’actuació del projecte inclou una part de l’edifici existent del Vapor Ventalló. La durada total prevista de les obres és d’uns quatre mesos, de manera que podrien estar acabades a principis de març de l’any 2022.

Durant aquest temps, els contenidors situats al carrer de Sant Llorenç es traslladaran a la part interior del parterre de la plaça del Vapor Ventalló. Els vehicles de recollida accediran des de la pilona del carrer de Pantà, pel carrer de Joan Baptista Galí.

L’obra s’executarà en dues fases. La primera afectarà el carrer de Sant Llorenç i durarà uns dos mesos i mig, mentre que la segona correspon a la resta del carrer. Els veïns accediran per Joan Baptista Galí, on s’habilitarà un accés. Les càrregues i descàrregues s’efectuaran per la mateixa via. Quedarà anul·lat l’accés del carrer de Sant Llorenç a l’aparcament rotatiu del Vapor Ventalló.

Clavegueram
Entre aquest dissabte i el dilluns s’efectuarà un tall de trànsit al carrer de Sant Antoni, entre el Passeig Comte d’Ègara i el carrer de Sant Cristòfol. S’hi han de dur a terme uns treballs de millora del clavegueram,

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top