Publicitat
Terrassa

Obren la sortida de la C-58 per Terrassa Centre

S’ha habilitat un carril que es bifurca a l’altura de l’Hotel Don Cándido

Els vehicles ja circulen pel carril d'entrada a la ciutat /Alberto Tallón

Aquesta dimecres a la tarda s’ha reobert al trànsit l’accés a la ciutat de Terrassa per la Rambleta per als vehicles procedents de l’autopista C-58. El vial restava interromput al trànsit des de divendres 3 de desembre, quan l’esfondrament del mur de Ferrocarrils va obligar a tallar la circulació.

Durant els darrers dies s’han intensificat els treballs a la Rambleta, on fins ara només es mantenien actius els dos carrils de sortida cap a les autopistes. Ahir, les màquines van deixar espai suficient per a l’habilitació d’un carril d’entrada a la ciutat.

A partir d’ara, els cotxes procedents de la C-58 poden tornar a sortir per Terrassa Centre en direcció a la Rambleta. S’ha habilitat un únic vial d’entrada que, a l’altura de l’Hotel Don Cándido, guanya capacitat i es bifurca en tres carrils, dos en direcció a la rotonda del Doré i un que permet el gir a l’esquerra. En aquest punt, el gir a la dreta per a incorporar-se al carrer del Tren de Baix continua interromput.

Els treballs relacionats amb l’arranjament de la zona afectada per l’esfondrament de Ferrocarrils de la Generalitat continuen a la zona.

Un esfondrament sobtat

El mur de la línia de FGC es va esfondrar divendres 3 de desembre de sobte, arrossegant tones de terra, a tocar del túnel de la Rambleta del Pare Alegre. Les dues vies, de tots dos sentits, van quedar sepultades. Tot just havia passat un tren i un altre estava a punt d’arribar. La línia del metro del Vallès va quedar inhabilitada durant unes hores.

En l’accident no es van produir víctimes. Tampoc persones ferides. El fet que no passes cap tren en el moment de l’esfondrament va evitar una tragèdia.

Sí que van ser evacuades unes 50 persones per l’estació Vallparadís Universitat. Van sortir pel seu propi peu, sense més incidències que la de la impressió per la notícia i uns vint minuts de regulació del trànsit per part de la Policia Municipal a l’avinguda de Jacquard, per seguretat.

A la Rambleta, des del primer moment es va tallar un carril d’entrada des de l’autopista C-58, el dret, el tram més pròxim al mur desplomat. Es va fer per precaució, perquè es desconeixia l’afectació subterrània i davant la possibilitat que el pes d’un camió circulant per la zona es pogués enfonsar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Obren la sortida de la C-58 per Terrassa Centre
To Top