Publicitat
policia
Terrassa

Enxampat quan bolcava contenidors a Terrassa

Ha intentat fugir però uns policies l’han enxampat

La Policia Municipal ha denunciat el sospitós

Va intentar fugir però uns policies el van aturar. Un home ha estat denunciat aquesta matinada de dimecres per bolcar contenidors de residus a l’avinguda de Barcelona. I, per suposat, per incomplir el toc de queda.

A les 3.10 hores, una dotació de la Policia Municipal ha localitzat un individu que estava tirant a terra contenidors d’escombraries a l’avinguda de Barcelona. En observar la presència dels agents, el sospitós ha fugit, però uns guàrdies l’han interceptat a Ca n’Anglada, a la part nord del carrer de Sant Damià. Allà, tocant al passeig del Vint-i-dos de Juliol, ha estat identificat.

Els policies han formulat dues denúncies: una per actes vandàlics i una altra per l’incompliment del confinament nocturn entre la 1 i les 6 hores, que segueix vigent fins al 21 de gener.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Enxampat quan bolcava contenidors a Terrassa
To Top