Publicitat
Policia Municipal de Terrassa Diari de Terrassa (4)
Terrassa

Multiplica per quatre la taxa d’alcoholèmia a Terrassa

Va tenir un accident a Can Palet

Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal ha obert diligències penals a un conductor que va multiplicar per quatre la taxa màxima d’alcoholèmia; a més, es va negar a fer el comunicat d’accident després de xocar el seu vehicle amb un altre estacionat. Els fets van tenir lloc al barri de Can Palet aquest dimecres a la nit.

Eren les 22.20 hores quan un ciutadà va trucar a la Policia Municipal per informar que un vehicle havia xocat contra el seu, que estava estacionat al carrer de la Duquessa de la Victòria, i que el contrari es negava a realitzar el comunicat d’accidents preceptiu. Una dotació policial va acudir al sector indicat, al costat del carrer d’Albinyana, per comprovar la informació facilitada pel testimoni. Els agents van localitzar el cotxe implicat en els fets. El seu conductor ja l’havia ficat dins del seu aparcament.

El sospitós semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol i els agents el van traslladar a la Prefectura, a l’avinguda de les Glòries Catalanes, per efectuar les proves d’alcoholèmia de precisió.
Els resultats van ser positius, i molt alts, constitutius d’infracció penal. La taxa del primer test va ser d’1,01 mil·ligrams, quatre vegades el nivell màxim permès en la conducció de vehicles. La del segon, de 0,96. La Policia Municipal va formular la denúncia pertinent i va obrir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Multiplica per quatre la taxa d’alcoholèmia a Terrassa
To Top