Publicitat
Terrassa

Cau una nena des del pis de dalt del Zara de Terrassa

La nena s’ha precipitat des del pis de dalt interior del Zara, a la Rambla d’Egara, aquest dissabte a la tarda

Les dotacions de Policia i els Serveis d'Emergències a la Rambla d'Egara

Una nena de cinc anys s’ha precipitat per accident des del pis de dalt interior del Zara, situat a la Rambla d’Egara, a Terrassa. Els fets s’han produït cap a les 19 hores d’aquest dissabte, quan la Policia Municipal ha rebut l’avís.

Tres ambulències del Servei d’Emergències de Terrassa, una unitat mèdicalitzada pediàtrica i dues dotacions de Policia Municipal s’han desplaçat ràpidament al lloc dels fets per socórrer la nena. Una multitud de gent s’ha anat arreplegant al voltant, davant l’episodi, encuriosides pel que havia succeït. S’hi han arribat a sumar unes 500-600 persones. Alguns han presenciat en directe els fets perquè estaven comprant al mateix moment, ja que ens trobem en ple període de rebaixes.

Encara no se sap amb exactitud la gravetat de les lesions, però sembla que la nena, tot i haver patit un traumatisme, es troba estable i conscient, i en bon estat pel que ha suposat la caiguda. Actualment es troba a l’Hospital Parc Taulí, a Sabadell, on els serveis mèdics l’han traslladada. Després de l’accident, la botiga de roba Zara ha tancat per no deixar entrar ningú més.

La Policia Municipal ha regulat el trànsit per l’acumulació de persones a la via pública i facilitar així el trànsit, sobretot línies autobús.

Punt on ha caigut la nena, a dins del Zara

Seguirem informant de l’actualitat dels fets des del Diari de Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top