Publicitat
Terrassa

Local desallotjat per no complir les mesures antiCovid a Terrassa

Els responsables de l’establiment eren reincidents

Policia Municipal de Terrassa

Els responsables eren reincidents. La Policia Municipal va desallotjar aquest dissabte passat, a la matinada, un local d’oci nocturn situat al carrer del Duero, a les proximitats amb la carretera de Montcada, després de comprovar que s’incomplien les mesures per contenir la propagació del coronavirus.

La intervenció va tenir lloc a les 00.11 hores, quan els agents van comprovar que hi havia 30 persones a l’interior del local ballant i consumint begudes alcohòliques sense respectar la distància mínima interpersonal ni garantir l’aforament adequat.

L’espai no tenia garantit cap tipus de ventilació, ni natural ni mecànica, per renovar l’aire, assegura la policia. El propietari del local va ser denunciat. L’establiment ja havia estat objecte de denúncia en una intervenció anterior per incompliment de les mesures antiCovid.

Un botellot

La Policia Municipal també va denunciar diumenge un grup de persones per incompliment de les mesures de restriccions sanitàries. La intervenció es va dur a terme després que el sistema 112 informés, a les 18.50 hores, d’un botellot a la plaça de Salvador Dalí, a la Cogullada.

Una patrulla es va dirigir fins a aquest espai, localitzant-hi quatre persones sense mascareta i consumint begudes alcohòliques, fet pel qual van ser denunciades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Local desallotjat per no complir les mesures antiCovid a Terrassa
To Top