Publicitat
Accident Plaça de l'Aigua (4)
Terrassa

Un cotxe a la rotonda de l’Aigua de Terrassa

Els mossos han detingut la conductora com a presumpta autora d’un delicte de desobediència i un altre d’atemptat

Imatge del vehicle dins de la rotonda

La conductora d’un turisme ha perdut el control del vehicle i l’ha estavellat contra la rotonda de la plaça de l’Aigua de Terrassa, a la confluència de l’avinguda de l’Abat Marcet amb l’avinguda de Jaume I, on havia fet unes quantes voltes tot escapant d’uns mossos, que l’han detingut per agredir un agent. Els fets han ocorregut aquest dimarts al migdia. La dona ha estat traslladada a un centre sanitari. Segons testimonis, semblava presentar una alteració psíquica.

Eren les 14.30 hores quan una dotació dels mossos que patrullava per la zona ha vist un vehicle que circulava de manera erràtica, estranya. El vehicle policial s’ha apropat a l’altre i els agents han fet indicacions a la conductora perquè s’aturés. Però ella no ha fet cas als policies i ha prosseguit la seva marxa. Si aquesta era rara fins a aquest moment, no ho ha estat menys a partir de llavors, perquè el cotxe conduït per la dona ha fet un volt a la rotonda, i després uns quants més. Es presumeix que traçava cercles a una velocitat alta, fins que el recorregut ha acabat de manera abrupta.

Detinguda i assistida

El cotxe va ha saltat a l’estany de la plaça. Ha acabat a l’aigua que dona nom a la glorieta. Segons testimonis, la conductora ha sortit de l’automòbil molt alterada, repartint insults als mossos. Al final, n’ha escomès un d’ells.

Els mossos l’han immobilitzat com han pogut i l’han deteningut com a presumpta autora d’un delicte de desobediència i un altre d’atemptat, però han demanat la ràpida intervenció dels serveis sanitaris. Semblava evident que la dona necessitava ajuda.

El vehicle ha estat retirat amb una grua.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un cotxe a la rotonda de l’Aigua de Terrassa
To Top