Publicitat
Ona Martínez
Terrassa

Ona Martínez guanya les primàries d’ERC a Terrassa

Serà la candidata dels republicans a l’alcaldia

Ona Martínez davant del micròfon amb Caballero a la seva dreta

Ona Martínez ha guanyat les eleccions primàries del seu partit i serà la candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) als comicis municipals de l’any vinent, en substitució d’Isaac Albert. S’ha imposat a Carles Caballero, l’altre aspirant a encapçalar la llista republicana. Tots dos són companys en l’equip bipartit de govern municipal, composat per Tot per Terrassa i Esquerra.

Les eleccions primàries han tingut lloc en una assemblea celebrada aquest vespre al centre cívic Montserrat Roig, a Ca n’Anglada, en format híbrid, amb la presència d’uns 50 militants i la participació telemàtica d’altres afiliats, amics i simpatitzants del partit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ona Martínez guanya les primàries d’ERC a Terrassa
To Top