Publicitat
Terrassa

542 confinats a l’escola

Baixa la xifra de persones en quarantena als centres de formació de Terrassa. Fa una setmana eren 1.906

La sisena onada també remet als centres de formació de la ciutat / nebridi aróztegui

L’evolució de la pandèmia als centres de formació de la ciutat continua millorant, en sintonia amb la baixada de la corba de contagis i de transmissió que registren els indicadors epidemiològics a la ciutat. En aquest moment hi ha 542 persones complint quarantena a les escoles i els instituts de la ciutat, una xifra que cau pràcticament a una quarta part de la registrada ara fa una setmana.

El 2 de febrer hi havia 1.902 persones confinades als centres de formació de la ciutat i ara la xifra supera lleument el mig centenar. Els contagis entre el personal docent, l’administratiu, i els alumnes remet i el més important, la darrera xifra confirma la tendència a la baixa de les darreres setmanes.

En aquest moment no hi ha cap grup confinat a les escoles de la ciutat / nebridi aóztegui

Fa vint dies, el dia 25 de gener, la dada de persones en quarantena als centres de formació era de 4.520, una xifra vuit vegades superior a l’actual.

El portal TraçaCovid del Departament d’Educació recull el rànquing de centres amb més i menys persones aïllades per la pandèmia de la Covid. A Terrassa, actualment només tres centres de formació superen la dada de les vint persones confinades. Fa dues setmanes, cinc centres superaven la xifra dels 150 confinats. L’aplicatiu recull dades dels centres d’educació infantil, primària, secundària, formació professional, formació d’adults, centres d’educació especial i l’Escola Oficial d’Idiomes.

El centre amb més persones aïllades és en aquest moment l’IES Ègara, amb 49 confinats. L’Escola Pia és el segon centre més afectat per la pandèmia, amb 36 persones aïllades, seguit de l’escola Sagrat Cor de Jesús, amb 24 persones confinades. Per darrere, sempre segons les últimes dades de TraçaCovid, hi ha l’Institut Nicolau Copèrnic, amb 19 confinats, i l’IES Can Jofresa, amb 18.
Pel que fa als centres que es troben lliures de Covid en aquest moment, 48 escoles de Terrassa no tenen cap persona confinada.

El dia 21 de febrer decauran les quarantenes a les aules

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va anunciar ahir divendres que la setmana del 21 de febrer decauran les quarantenes dels grups a les escoles i que abans de final del segon trimestre està previst retirar progressivament les mascaretes dins de les aules. A partir del dia 21 ja no es confinarà els grups quan apareguin cinc positius per Covid o el 20% de la classe.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
542 confinats a l’escola
To Top