Publicitat
Policia Mossos d'Esquadra a terrassa Diari de Terrassa (21)
Terrassa

Assalta un bar de Terrassa per robar alcohol

El sospitós ha estat detingut pels mossos

Dotació dels Mossos d'Esquadra a Terrassa

Han transcorregut  uns minuts entre un robatori i un altre, aquesta matinada passada. El primer, en un bar del parc de Vallparadís. El segon, en una botiga de còmics del carrer de Topete. El lladre no ha pogut consumar el segon delicte, perquè uns mossos l’han enxampat ajupit a la porta. Ha sortit corrent, però l’han garrar al costat d’unes dependències policials: la comissaria del carrer de Baldrich. El sospitós portava una motxilla carregada amb ampolles d’alcohol robades del bar. Els recipients s’han trencat en la fugida.

L’assalt en el bar va ser perpetrat a les 3.15 hores. L’establiment és al carrer del Torrent de Vallparadís, al parc de Vallparadís. El delinqüent va arrencar el marc d’una vidriera per irrompre en el local i fer-se amb un botí només d’alcohol. Va omplir una motxilla d’ampolles i va marxar.

No va forçar res més en aquest primer establiment. Tampoc hauria obtingut res de la caixa registradora, perquè allà no hi havia diners. Cansats ja de robatoris (d’intents, més aviat, fins que va arribar l’acte de lladregada d’avui), els responsables del bar no deixen res allà dins; res més que l’imprescindible.

El lladre va marxar carregat amb la seva motxilla de contingut etílic. Uns mossos es van dirigir al bar i van observar les destrosses. No hi havia ningú dins. Els agents van buscar pels voltants i llavors va arribar l’avís del robatori al carrer de Topete.

Quan els agents es van presentar en aquest segon establiment, una botiga de còmics i articles relacionats amb aquest món, van veure la persiana manipulada. I van observar un individu. L’intrús estava mig ajupit, com si es disposés a entrar en el local o estigués sortint d’ell. Va veure als mossos i va fugir a la carrera, amb els agents darrere d’ell.

 Caiguda

El fugitiu va caure durant el recorregut. La motxilla va impactar contra el terra. Les ampolles es van fer miques.

La persecució va acabar precisament a les portes de la comissaria, però del Cuerpo Nacional de Policía, al carrer de Baldrich. Els mossos van reduir el delinqüent a terra, segons van explicar uns testimonis. Va ser detingut, relacionat amb dos delictes de robatori amb força. El sospitós duia mitjons a les mans a manera de guants.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Assalta un bar de Terrassa per robar alcohol
To Top