Publicitat
contenidors reubicats al carrer de la Pineda Alberto Tallón (1)
Terrassa

Canvis als contenidors polèmics de les Arenes de Terrassa

L’Ajuntament accedeix a modificar la ubicació dels recipients

La bateria de contenidors al carrer de la Pineda, ja amb les modificacions / ALBERTO TALLÓN

Resulta insuficient, però és un primer pas. Era el més fàcil de fer per a l’Ajuntament: canviar de lloc un contenidor, posar el de vidre en el lloc del de paper-cartró, i viceversa, perquè el de cartó estava al costat d’un fanal i alguns veïns tenien dificultats per introduir els residus en aquest recipient de la bateria, situada al carrer de la Pineda. L’Ajuntament ha realitzat aquesta substitució, demandada per veïns de les Arenes en un llistat de queixes que inclou reformes de major importància en aquest punt. Però val més això que res.

El 16 de juny, Diari de Terrassa va publicar la queixa: veïns de les Arenes denunciaven els problemes que implica una bateria de contenidors del carrer de la Pineda. Primer problema: les unitats estan orientades a una petita plaça amb sorra i delimitada per unes vorades. Almenys dues persones s’han enganxat en les vorades en trepitjar els pedals i han caigut a terra. Els veïns volen que l’Ajuntament hi faci reformes. Un altre problema és la inexistència de pas de vianants en aquell punt.

El tercer era el del contenidor de cartó al costat del fanal. El Consistori ja havia canviat d’ubicació els recipients, però la substitució va durar dos mesos, fins al maig passat. El 17 de juny, l’endemà de la publicació, es va tornar a fer el canvi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Canvis als contenidors polèmics de les Arenes de Terrassa
To Top