Publicitat
Policia Municipal Terrassa
Terrassa

En crida i cerca i detingut a Terrassa en substituir un conductor begut

La intervenció es va realitzar durant un control d’alcoholèmia

Agent de la Policia Municipal en un control

Un individu que volia substituir al volant un conductor begut va acabar detingut aquest dimecres a Terrassa. El motiu: tenia pendent una ordre de crida i cerca.

Una dotació de la Policia Municipal realitzava un control d’alcoholèmia al carrer de Galileu, a Ca n’Aurell. Els agents van aturar un vehicle i van instar el conductor a fer les proves pertinents, que van donar resultats positius: 0,57 mil·ligrams la primera i 0,51 la segona.

Ordre

El conductor va ser denunciat per l’alcoholèmia positiva. Els agents havien d’immobilitzat el cotxe si no hi havia conductor alternatiu. Aleshores, el denunciat va trucar una persona perquè aquesta es fes càrrec del vehicle i evitar així la seva immobilizació.

Aquest segon individu es va presentar en la zona com a conductor substitut. Els policies el van identificar. En filtrar les seves dades en el sistema d’informació policial es van assabentar que tenia pendent una ordre de crida i cerca, i el van detenir i traslladar a la Prefectura.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
En crida i cerca i detingut a Terrassa en substituir un conductor begut
To Top