Publicitat
Terrassa

Les piscines de Terrassa, les més econòmiques de la comarca

L’entrada a les piscines municipals de la ciutat, tant de matí com de tarda, és de 2,5 euros per als adults i gratuïta per als menors de 14 anys. Comparant-ho amb altres municipis, és el preu més baix de la comarca

Les piscines municipals han obert el 24 de juny, dia de Sant Joan, i romandran actives fins al 4 de setembre / lluís clotet

Ja han arribat les primeres onades de calor i l’obertura de les piscines municipals, el dia de Sant Joan, convida a banyar-s’hi. Terrassa compta amb quatre piscines municipals (Vallparadís, Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina) i un punt a favor: comparativament amb les piscines municipals de la resta del Vallès Occidental, la ciutat ofereix els preus més econòmics. L’entrada, tant d’entre setmana com de cap de setmana, en torns de matí o tarda, costa 2,5 euros per adult, 2 euros per jubilat i és gratuïta per als menors de 14 anys, que han d’anar acompanyats d’un adult. Els casals i els campus d’estiu paguen 1,75 euros.

A les quatre piscines municipals hi ha capacitat per a 5.000 persones: a Vallparadís, l’aforament és de 1.500 banyistes i entre 300 i 350 a les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina.

El preu va baixar durant la pandèmia, i enguany és el més econòmic per a una entrada individual. Comparant amb Sabadell, on l’entrada és de 4 euros, i amb els municipis veïns de Terrassa, on el preu puja més: a Matadepera, 7 euros l’entrada individual, a Viladecavalls 7,35, a Ullastrell 7,50 i a Vacarisses 6 euros.

La baixada del preu a les piscines de Terrassa es deu a una qüestió de servei: “Volem facilitar que més ciutadans puguin accedir a les piscines. Amb el sistema de dos torns controlem l’aforament i garantim que, en comptes de les 2.500 persones que habitualment gaudeixen durant tot el dia, les entrades es divideixin en dos torns i 5.000 persones puguin entrar”, declara el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno. En aquest sentit, assegura que mantenen els dos torns com a previsió d’una nova onada per Covid-19. Durant la pausa del migdia es duran a terme feines de neteja. De la mateixa manera, Moreno explica que han substituït els abonaments per la targeta multibanys de 10 entrades a un preu de 20 euros per garantir que la màxima gent possible pugui gaudir de les piscines, sense assegurar el lloc a algú que potser no anirà.

Les entrades es poden comprar directament a taquilla o reservar-les registrant-se a la web de l’Ajuntament, a l’apartat de les piscines municipals. Les instal·lacions romandran obertes fins al 4 de setembre. “No podem predir l’afluència després de dos anys de pandèmia, però creiem que serà alta i afluixarà l’última setmana d’agost i la primera de setembre, tenint en compte que el curs comença el dia 5”, puntualitza el regidor. Als municipis veïns, la gestió de les piscines aquesta temporada és diferent.

Sabadell

L’entrada a les piscines de Campoamor, Olímpia, Can Marcet i Ca n’Oriac costa 4 euros per adult i 2,5 per a menors de 15 anys i jubilats. A la Bassa el preu és de 5,30 euros per adult i 3 euros per a menors de 15 anys i jubilats.
Vacarisses
L’entrada a la piscina municipal de Vacarisses per a majors de 16 anys és de 6 euros, i per a menors de 15 i jubilats de 4 euros.

Matadepera

El preu de l’entrada puntual a la piscina municipal és de 7 euros per als adults i de 5 euros per als menors de 18 anys i majors de 65. Baixa als 4 i 2,50 euros, respectivament, a partir de les 15 hores.

Viladecavalls

L’entrada individual per als adults empadronats és de 5,25 euros, i per als no empadronats de 7,35 euros. Els menors de 14 paguen 3,20 euros si són del poble, i 4,50 els forans; i els joves de 15 a 25 anys paguen 3,90 i 5,50, respectivament.

Ullastrell

L’entrada individual per a majors de 12 anys costa 7,50 euros i per a menors de 12 costa 6 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top