Publicitat
Policia Municipal de Terrassa Nebridi Aróztegui (9)
Terrassa

Detingut a Terrassa un traficant que va intentar fugir en patinet

Uns policies municipals el van enxampar en una transacció

Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dimarts un traficant de haixix al qual van enxampar uns agents en plena transacció. El sospitós va intentar fugir un en un patinet elèctric, però va ser aturat.

Els fets van tenir lloc a Ca n’Anglada. A les 15.15 hores, una dotació policial que vigilava el barri va observar com un individu passava substàncies estupefaents a un altre. Els agents van intervenir i el sospitós va intentar escapar en veure’s enxampat.

La mateixa unitat policial el va interceptar al carrer de Sant Damià, a prop del de Sant Tomàs. En l’escorcoll li van trobar 244 euros. El presumpte traficant va ser detingut per un delicte contra la salut pública. L’home que li havia comprat la droga va ser identificat i denunciat per tinença d’estupefaents: duia a sobre 2,3 grams de haixix.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut a Terrassa un traficant que va intentar fugir en patinet
To Top