Publicitat
Festa Major

Sense Sal diu adeu amb un concert molt emotiu

El grup de pop i folk va fer la darrera actuació a la seva ciutat

Un moment de l'eufòria que es va viure al concert /Lluís Clotet

El grup Sense Sal, amb molt ADN terrassenc, va tancar els concerts de Festa Major a la plaça Vella aquest dilluns al vespre. La cita per a molts va ser gairebé obligada perquè era la darrera actuació de la formació a la ciutat, en el marc de la gira de comiat que acabarà el 16 de desembre a la sala Apolo de Barcelona. Fins llavors, faran una gira que els portarà per ciutats i pobles de Catalunya i Tarragona, fins a Bilbao.

Hores després de complaure el públic amb la discografia més exitosa, Pep Tormos, músic i trompetista de la banda, va explicar les sensacions viscudes. “Va ser un concert superemotiu perquè era l’últim a la nostra ciutat on hem estat presents al llarg dels 12 anys de la nostra carrera”. Tormos va subratllar que l’actuació es va convertir en un acte molt terrassenc. “Varen tenir col·laboracions de la Banda de Terrassa, de Minyons i d’altres”. Les que més van tocar el cor a tots, formació i espectadors, però va ser l’aparició a l’escenari dels germans Cabanes (Martí i Ignasi) , que van formar part del nucli originari del grup i en la primera etapa. Amb els germans Cabanes es va interpretar el tema “Puch X 10” publicat l’any 2013.

FOTOS | Últim concert de Sense Sal a Terrassa

Durant el concert van sonar cançons de gran èxit com “Fins que surti el sol” (2017), “La sortida” (2019) i “Mira on som” (2022). Cal destacar que “La sortida” ha estat un dels temes associats al grup. La mateixa va comptar a prop de mig milió de reproduccions a Spotify i Youtube. A més, el videoclip d’aquest tema va comptar amb la col·laboració i presència del cantant terrassenc Miki Nuñez, amb la qual cosa es va disparar més l’expectació. Sense Sal es disolt i cadascú dels membres farà el seu camí. Alícia Rey, la veu del grup i guitarrista, ha començat el seu camí en solitari i ha estrenat el disc “Liminal”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sense Sal diu adeu amb un concert molt emotiu
To Top