Publicitat
Terrassa

Una fira amb companys peluts

Les entitats animalistes han organitzat una gimcana canina i una fira a la Plaça de la Constitució

Gaia, una de les gosses de la fira animalista terrassa / Entitat Life4pitbulls

Aquest diumenge, els gossos i gosses de Terrassa són els protagonistes. Des de les 10 hores i fins a les 20, la Plaça de la Constitució es converteix en l’epicentre d’activitats per als nostres companys més peluts. El matí ha estat el torn de la Gimcana Canina, i aquesta tarda la Fira de Terrassa Nord recollirà diverses entitats animalistes que ensenyaran els seus productes especialitzats en canins i interactuaran amb gossos i amos.

La fira i la gimcana estan organitzades per Educànids, El Racó de la Lola i L’Associació de Veïns Sant Pere Nord.

Entre les entitats animalistes que hi participen destaquen Life4pitbulls, Els Nostres Petits, Asociación Pura Alma, ADAC Cerdanyola, Rodamons de Rubí, Amics dels Animals, Voluntaris CAAD Terrassa, Galgos Solidarios, SOS Galgos, SAR, Nodens Protección Animal, KastellKat i ABACAN.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top