Publicitat
Terrassa

Els Minyons reprenen l’activitat amb la mirada posada en Sant Fèlix

La colla tornarà el dia 30 d’agost a Sant Fèlix després de tres anys d’absència

Actuació de Festa Major dels Minyons de Terrassa, el passat 3 de juliol, al Raval

El dimarts dia 30 d’agost, Vilafranca del Penedès acollirà la Diada Castellera de Sant Fèlix. Hi actuaran, després de tres anys sense fer-ho, els Minyons de Terrassa. L’any 2019 no els van convidar i el 2020 i el 2021, la Diada no es va celebrar per culpa de la pandèmia.

Els malva reprendran aquesta setmana els assajos amb la mirada posada a la Diada de Sant Fèlix. Abans d’aterrar a Vilafranca, però, la colla té previstes tres actuacions prèvies. El diumenge 21 actuarà a la festa major de Roda de Berà, el dissabte 27 a la de Palau-Solità i Plegamans i al dia següent a la festa major de Sitges. El divendres 26 i el dilluns 29 hi haurà assajos especials de cara a Sant Fèlix.

Des de la primera participació a la reputada Diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès l’any 1984, amb uns Minyons de només cinc anys d’història, i a on només hi actuen les millors colles del moment, els Minyons hi han estat convidats cada any, ininterrompudament durant 30 anys seguits, fins el 2013.

El 2014, per primer cop en la història moderna dels castells, als Minyons no els van contractar, un fet que es va repetir el 2019.

Curiosament, en aquest llarg període de dues temporades en blanc, els Minyons han estat l’única colla que assoleix un castell de nou: el 3 de 9 amb folre que van descarregar a Terrassa el passat 21 de novembre durant la 43ena Diada de la Colla.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top