Publicitat
Terrassa

Jornada policial a Terrassa sobre violència masclista

El seminari està previst per a dimarts vinent

La jornada portarà policies de Madrid per parlar sobre l'atenció policial de la violència

La Policia Municipal de Terrassa serà l’amfitriona d’una cimera nacional sobre seguretat urbana, centrada aquest cop en “l’atenció policial de la violència masclista”, que se celebrarà aquest dimarts vinent a la Biblioteca Central de Terrassa (BCT).

La jornada tindrà format de seminari i es desenvoluparà de 9.30 a 13.30 hores. Està inclosa en el programa d’activitats del Fórum Español para la Prevención y la Seguridad Urbana (FEPSU), una xarxa que impulsa el debat i bones pràctiques en polítiques públiques de prevenció i seguretat i a la qual pertany Terrassa juntament amb Madrid, Saragossa, Dénia i altres localitats.

Policía Municipal de Madrid

Després de la benvinguda institucional, a càrrec de la regidora Patricia Reche i d’Àngels Vila, delegada del FEPSU, se succeiran ponències i taules rodones amb participació de professors universitaris i responsables policials, com Marta Fernández (intendent de la Policía Municipal de Madrid) o Gemma Alfonso (sotsinspectora de la Guàrdia Urbana de Barcelona), o polítics, com Javier Scotto, regidor de Dénia.

Les activitats tractaran temes diversos, des de les entrevistes a testimonis intimidats a l’exposició d’experiències de les policies locals en la atenció de la violència masclista. Antoni Flores, intendent major de la Policia Municipal de Terrassa, tancarà el programa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jornada policial a Terrassa sobre violència masclista
To Top