Publicitat
Comarca

Dotze dones impulsen projectes amb el programa “Take Off”

Aquesta setmana s’ha clausurat la primera edició del programa d’impuls i suport a l’emprenedoria femenina “Take Off”, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Sant Cugat i que ha comptat amb l’estreta col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC). L’acte de clausura s’ha celebrat al Celler Modernista del municipi i ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Vila, i la presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas.

En aquesta primera edició, dotze dones empresàries seleccionades d’entre un total de quaranta candidatures han impulsat el seu projecte mitjançant grups de treball “Take Off”. Així, en aquests grups, les dotze empresàries han rebut suport, acompanyament i formació, han creat sinergies i networking i també han compartit inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores.

Entre els projectes seleccionats, la majoria microempreses de recent creació i del sector serveis, hi ha una acadèmia de cuina saludable, un estudi fotogràfic, un operador logístic, professionals de disseny, il·lustració i màrqueting i una corredoria d’assegurances.

Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Sant Cugat, va afirmar en la clausura del programa que: “això només és el principi. Amb la XDESC ja ens hem posat a treballar per fer una segona edició del ‘Take Off'”· I va afegir: “Des de l’Ajuntament continuarem aplicant la perspectiva de gènere a les polítiques municipals i aquesta iniciativa n’és un clar exemple”

La iniciativa té com a objectiu empoderar les participants i donar suport als seus projectes empresarials per afavorir la igualtat de gènere en l’àmbit empresarial.

Referent de talent
Per la seva banda, Marta Fàbregas, presidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat i coordinadora del projecte “Take Off”, va explicar que “volem ser un referent de talent, activisme i innovació per a totes aquelles dones que volen emprendre i encara més en aquests moments d’incertesa per la pandèmia”

Gràcies a aquest programa, que ha tingut una durada de dos mesos i ha estat gratuït, les empresàries han pogut treballar de forma col·laborativa, intercanviant experiències, per estimular la creativitat i la generació d’idees i millorar les seves habilitats emprenedores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top