Publicitat
Comarca

Un formatge elaborat a Vacarisses, premiat com un dels millors d’Espanya

El Rodó de Cendra de La Frasera ha estat tercer al campionat GourmetQuesos

El campionat dels millors formatges d’Espanya GourmetQuesos ha guardonat el Rodó de Cendra de la formatgeria vacarissana La Frasera. El formatge elaborat a Vacarisses ha aconseguit el tercer premi de la seva categoria, la de formatges afinats de coagulació làctica.

El Rodó de Cendra és un formatge de pasta tova que s’elabora a partir de llet pasteuritzada de cabra de granges del Parc Rural del Montserrat i s’arrebossa de cendra alimentària, que aporta un equilibri suau al gust.

Aquest, però, no és el primer formatge de La Frasera en rebre un guardó. La Torrota va quedar en segona posició al 9è Concurs Lactium: Formatges Artesans Catalans (2017), en la categoria Cabres Toves i Àcides, mentre que El Cingle va guanyar el tercer premi en el mateix concurs, dins la categoria Durs de Cabra.

El Campionat GourmetQuesos, que acaba de celebrar la seva onzena edició, s’ha consolidat com un dels certàmens més importants. Enguany, s’hi han presentat més de 800 formatges, que són tastats a cegues per un jurat,

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un formatge elaborat a Vacarisses, premiat com un dels millors d’Espanya
To Top