Publicitat
Comarca

El Govern concedeix 18.297 ajuts menjador a la comarca

Els municipis del Vallès Occidental sumen un 11,56% del total de beques atorgades a Catalunya fins a principis de desembre

Un grup de nens, dinant en un menjador escolar

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha concedit 18.297 beques menjador al conjunt del Vallès Occidental. La majoria dels ajuts, 17.027, que gestiona el consell comarcal, cobreixen el 100% del cost del menjador però la conselleria ha atorgat també 1.270 beques que en cobreixen el 70%.

El total d’ajuts concedits fins a principis de desembre a la comarca suposen un 11,56% del total de 158.279 ajuts que Educació ha concedit ja a tot Catalunya, una xifra que suposa un increment de 16.483 ajuts respecte a les mateixes dates de l’any passat.

Del total de beques concedides a principis del mes de desembre a Catalunya, un total de 31.308 corresponen al 100% del cost del menjador (9.871 més que el curs passat). La resta, 126.971, cobreixen el 70% (6.612 més que l’any anterior).

Educació hi ha destinat una dotació econòmica de gairebé 131 milions d’euros, 19 milions més que en les mateixes dates de l’any passat. Es tracta, però, d’una partida oberta. I és que durant tot el curs s’admeten noves sol·licituds i peticions de revisió pel fet que diferents famílies hagin patit variacions en la seva situació socioeconòmica. Així, es preveu que el total dels ajuts concedits a final del curs serà superior a l’actual.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top