Publicitat
pont d'FGC Ferrocarrils sobre la riera de Rubí
Comarca

Obres de millora al pont d’FGC sobre la riera de Rubí

Els treballs duraran set mesos i no afectaran el servei de trens

El pont d'FGC sobre la riera de Rubí / FGC

El pont d’FGC sobre la riera de Rubí, a la línia Barcelona-Vallès, serà rehabilitat. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha anunciat aquest dijous que ha iniciat ja les obres millora, centrades en tres actuacions bàsiques: el reforç del fonament de la pila central, la reparació de les estructures de formigó i l’arranjament del pas de vianants.

Les obres tenen un import de 735.000 euros i un termini d’execució de set mesos i corresponen al pas elevat sobre la riera de Rubí i la carretera C-1413a per on hi ha un tram de doble via i un pas de vianants. El pas de la doble via té 9 metres d’ample i està recolzat amb set bigues de formigó en doble T. Els treballs consisteixen en el reforç de la base de la pila central del pont, la reparació i protecció de totes les superfícies de formigó amb un tractament inhibidor de la corrosió i la millora del drenatge, de manera que s’augmentarà la durabilitat de l’estructura.

Pel que fa al pas de vianants, l’actuació consistirà en millorar el drenatge per evitar l’acumulació d’aigua en dies de pluja, així com l’ample lliure de pas per als vianants. També se substituirà la barana existent per una de nova d’acer galvanitzat i es canviarà tot l’enllumenat.

Tot i que la major part dels treballs s’executaran des de la llera de la riera, per a la repavimentació del pas de vianants caldrà tallar puntualment el pas de persones, una actuació que es coordinarà amb l’Ajuntament de Rubí. El servei de trens no es veurà afectat durant l’execució dels treballs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Obres de millora al pont d’FGC sobre la riera de Rubí
To Top