Publicitat
Comarca

La Policia Local de Rubí incorpora quatre agents

En els propers mesos n’arribaran més

La Policia Local de Rubí creix en efectius. La plantilla acaba d’incorporar quatre nous agents provinents d’altres cossos policials, una vegada superat el procés selectiu específic per al sistema de provisió mitjançant mobilitat horitzontal.

A més, la policia té oberts altres processos per sumar més persones al cos. I és que a aquests quatre agents, cal sumar-hi els vuit que en aquests moments estan completant la seva formació a l’Escola de Policia de Catalunya i que, un cop finalitzada, s’incorporaran a la plantilla rubinenca. A més, la setmana vinent s’iniciarà el procés per incorporar cinc nous agents.

Els policies ja incorporats van rebre ahir la benvinguda per part de l’alcaldessa del municipi, Ana María Martínez, juntament amb el primer tinent d’alcalde, Moisés Rodríguez Cantón, la regidora de Seguretat, Marta Oliva Martín, i el portaveu del grup municipal d’En Comú Podem, Andrés Medrano Muñoz, i en presència del cap del cos. “Us vull encoratjar a treballar amb la il·lusió i compromís que requereixen els ciutadans i ciutadanes de Rubí. Sé que ho fareu perquè són dues condicions indestriables de la vostra feina”, els va dir Martínez.

Des de l’Ajuntament de Rubí destaquen que aquestes incorporacions, juntament amb la renovació i millora del parc mòbil, suposen avançar en l’objectiu de reforçar els recursos humans i materials del cos policial municipal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Policia Local de Rubí incorpora quatre agents
To Top