Publicitat
Comarca

Les festes de Vacarisses arriben a la seva culminació

Cultura popular, circ i música per celebrar el fi de la Festa Major

El poble es prepara per un cap de setmana ple d’activitats festives

Vacarisses culmina aquest cap de setmana amb nombros actes per a tots els gustos i per a tots els públics. En espectacles cal destacar el concert de River Omelet que donarà pas al gran ball amb el Trio Sifasol que es farà a la plaça de l’Església i a partir de les 12 nit hi haurà música per a tothom amb The Papa’s & Tue Popo’s i el DJ Marian a la plaça de Joan Bayà. El diumenge hi ha cita amb l’espectacle de circ “Potser no hi ha final” de la companyia de circ Pistolet a la pista poliesportiva i més música amb la Nit dels Arreplegats a la plaça Joan Bayà. El diumenge també serà el dia central de l’acte de cultura popular amb la colla Gegantera, l’Esbart i els Potes Rojes de Vacarissess i els Falcons de Vilafranca. Quatre grups per veure, sentir i compartir les danses i músiques tradicionals de Catalunya, que faran gaudir sobretot els més menuts.

Les matinals d’aquest cap de setmana prometen ser molt entretingudes i competitives. El dissabte s’ha preparat una sèrie de jocs esportius i d’habilitat infantil al poliesportiu municipal. Allí també h i haurà un rocòdrom per comprovar les habilitats de pujar una paret ben alta. A la tarda, es convida a jugar amb l’aigua a dins de la piscina municipal.

El diumenge també s’obrirà al matí amb un campionat de natació a la piscina del poble. La Festa Major va començar el dimecres i va continuar ahir divendres amb un bon nombre de propostes, un correfoc espectacular i molta música.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top