Publicitat
Comarca

Arriben les festes de la Primavera d’Hivern de Vacarisses

Són els actes que no es van poder fer per la Festa Major per la calor

Hereus del Beat faran un concert dissabte a la mitjanit / Arnau alcalà

Vacarisses celebra aquest cap de setmana les festes de Primavera d’Hivern. Es tracta de la segona edició d’un nou format que es van idear arran de la pandèmia. L’objectiu era compensar totes aquelles celebracions que la Covid-19 no va deixar fer. Aquest format s’ha batejat com a Festes de la Primavera d’Hivern, un nom que fa referència a com s’anomenava la tardor “no fas pas tant”, indiquen des de l’Ajuntament de Vacarisses.

En aquest cas, es pretén donar sortida a activitats que, a causa a les elevades temperatures d’aquest estiu, no es van poder dur a terme durant la passada Festa Major. A més, s’hi han programat propostes culturals considerades minoritàries i amb formats que no encaixen en altres espais.

Des d’avui les Festes de la Primavera d’Hivern oferiran poesia, circ, teatre i actuacions musicals de petit format, dirigides a públics diversos. Entre els actes destaca el concert d’Hereus del Beat dissabte a la mitjanit.

També hi haurà una projecció de curts, en el marc de la 30a Mostra Internacional de Films de Dones. Serà el pròxim diumenge, al Casal de Cultura, on hi haurà una sessió dels curts “Tatuado nos ollos levamos o pouso” (2022) de Diana Toucedo, “Las infantas” (2020) d’Andrea Herrera Català, “Las niñas siempre dicen la verdad” (2021) de Virginia García del Pino i “Oro rojo” (2020), de Carme Gomila. Es comptarà amb la presència de les directores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top