Publicitat
joemquedoacasa

Concurs de dibuix a la fruiteria!

Publicitat

Som l’Anna i el Joan i tenim una petita fruiteria al carrer Dr. Torres i Bages de Terrassa. Des de que va començar la quarentena, no hem parat de treballar i vàrem decidir fer un sorteig entre tots els nens del barri que vulguin participar
en fer un dibuix de l’arc de sant martí.

Quan els pares venen a comprar a la fruitera ens porten els dibuixos i els anem penjant. El guanyador s’emportarà un set de dibuix. Anem penjant tots els dibuixos també al nostre compte d’Instagram @fruitesiverduresserra.

Publicitat

També hem establert algunes mesures de protecció, com per exemple només deixem entrar tres persones a la vegada dins la botiga. També hem ficat el cartell que podeu veure a les imatges i una mampara de protecció al mostrador.

Publicitat
To Top