Publicitat
Terrassa

Missa Crismal a la Catedral

Publicitat

El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses ha presidit avui la Missa Crismal a la Catedral i ha beneït els sants olis i ha consagrat el sant crisma. En la seva homilia ha reflexionat sobre el do del sacerdoci del senyor a la seva església i ha agraït especialment la dedicació amb creativitat pastoral del clergat en aquests moments de pandèmia. Ha felicitat els que celebren el jubileu sacerdotal: els que celebren 25 anys de ordenació, mossèn Josep Monfort, Vicari episcopal i rector de Sant Esteve de Granollers, mossèn. Jordi Fàbregas, rector de Sant Josep de Terrassa, i mossèn.Josep Gassó, rector de Sant Esteve de Ripollet, i mossèn Ramon Gracia, adscrit a Badia del Vallès que celebra 50 ants. El bisbe també ha tingut un record en la pregària per mossèn Narcís Ribit, que morí ahir al vespre.

Publicitat
Publicitat
To Top