Publicitat
Cultura i Espectacles

“Persona infiltrada” a Terrassa

Un equip del programa de TV3 va gravar a Sant Pere i al parc de Sant Jordi

Un moment de la gravació del programa al Parc Sant Jordi /Arnau Alcalà

La cadena de televisió TV3 ha reactivat la gravació de capítols de “Persona infiltrada”, un concurs en format “reality” intrigant en el que un famós visita una família on hi ha una persona infiltrada i ha de descobrir que hi és. L’equip de la presentadora i també actriu, Marta Torné, ha estat dos dies a Terrassa per gravar un dels capítols amb una família terrassenca.

La productora es va desplaçar al pont de les Esglésies de Sant Pere i al Parc de Sant Jordi, dos espais emblemàtics de la ciutat, segons van explicar ahir des del Parc Audiovisual de Terrassa. La família entrevistada i el personatge famós, està clar, no ha transcendit. El concurs de la cadena catalana va començar la seva emissió a finals de 2020 i ara ha anunciat que prepara nous capítols per tornar a la pantalla.

Dotze hores amb la família
En cadascun dels programes, hi ha una persona coneguda que passa 12 hores amb una família amb l’objectiu de descobrir qui no és realment de la família. El concurs dóna un premi valorat fins a cinc mil euros. També es pot concursar des de casa Els espectadors poden jugar des de casa, a través de l’aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.
En el cas de Terrassa, el Parc Audiovisual va explicar que la productora havia demanat un permís de dos dies, el dijous i divendres, per fer el treball de rodatge en els espais demanats pel programa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Persona infiltrada” a Terrassa
To Top