Publicitat
Cultura i Espectacles

Sense Sal diu adeu amb una última gira de comiat

El grup terrassenc de pop-folk ha anunciat que que farà una gira a l’estiu i l’últim concert el 16 de desembre a la Sala Apolo

Després d’11 anys de trajectòria, el grup musical de pop-folk de Terrassa Sense Sal ha anunciat a les xarxes socials que farà una última gira de comiat. Agraïts per la llarga experiència viscuda actuant dalt dels escenaris de la nostra ciutat i de tot el país, la banda farà la última gira aquest estiu i l’últim concert oficial està previst per al 16 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona. Les primeres entrades ja estan a la venda.

El grup terrassenc ha tret des dels seus inicis 4 discos i més de 50 cançons, i ha actuat a més 250 de concerts, entre ells a la Festa Major de Terrassa, durant aquests 11 anys. Per acomiadar-se de tots els seus fidels seguidors han escrit un emotiu missatge al seu post d’Instagram:

Mai hauríem imaginat res d’això quan vam començar a assajar al garatge de casa. Ha estat un camí llarg, de picar molta pedra i d’aconseguir tots els reptes. Ens sentim molt afortunades de tot el que hem après i el que sempre quedarà amb nosaltres de tota aquesta experiència boja que hem tingut la sort de viure. GRÀCIES per aquests anys. Vam començar sent un grup d’amics amb el cap ple de somnis i acabem sent exactament el mateix. Gràcies per acompanyar-nos i estimar-nos!

Per acomiadar el projecte de Sense Sal amb totes les ganes i il·lusió, la banda ha anunciat que aviat treuran noves cançons, que sonaran a l’última gira.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top